Of Beyonic

Eyes

Stamboomnaam:

Registratienummer:

 

Geboortedatum:

Eigenaar:

Mede eigenaar:

Fokker:

Kleur:

Dragende kleuren:

 

 

HD/ED/OCD:

DNA CEA:

DNA TNS:

DNA CL:

DNA MDR1:

DNA IGS:

DNA SN:

DNA RS:

ECVO ogentest:

Glaucoom:

DNA profiel:

 

 

Tanden:

Testicles:

Grote:

Borders at Work Tim

NHSB 3027095

ISDS NL/341882

17 december 2015

Roxanne Lloyd & Roger Beckers

Luc Smeets

Wiet van Dongen

black and white (mottled)

drager van tanpoint,

geen drager van bruin of dilute

 

niet getest

normaal

normaal

normaal

+/+ (normaal)

normaal

normaal

normaal

vrij 2017

vrij 2017

ISAG2006 H130456

 

 

all tanden, tanggebid

beide oké

53cm, 15.4kg

Hij heeft een kleine onderbeet een rede voor ons om hem niet in te zetten voor de fok.

** Update November 03, 2017 De onderbeet lijkt verdwenen te zijn en daarom zullen wij een afspraak maken bij een tandspecialist voordat we besluiten hem te gebruiken in de fok **

 

''Caz was niet echt gepland, maar omdat ik beide ouders leuk vind en er nog reuen over waren besloot ik om er een te nemen. Op dat moment was het niet mogelijk om hem zelf in huis te nemen. Dus ik ging opzoek naar een goed gastgezin waar hij zijn hele leven kan blijven. Ik had verschillende goede opties maar toen een vriendin mij vroeg of Caz nog een gastgezin zocht, wist ik zeker dat zij het perfecte gezin zouden zijn.

 

Hij ontwikkelde zich precies zoals ik hoopte: Gek en snel in agility maar ook heel getalenteerd in schapendrijven met een goede controle, focus en een natuurlijke balans voor de schapen, Hij werkt elke dag met paarden en leeft in een grote roedel met verschillende rassen (Kelpie,duitse herder, border collie).

Voor mij is Caz een perfecte reu, Ik had hem verschillende malen bij mij thuis en ben onwijs blij me hem. Hij heeft hoop ''eye'' wat soms andere honden stoort, vooral reuen die zich bekeken voelen kunnen dit wel eens verkeerd opvatten.

** Vanaf 21 augustus 2017 woont Caz weer bij mij **

 

Helaas bleek op een hondenshow dat Caz een kleine onderbeet heeft. We hebben toen zijn tanden aan verschillende dierenartsen laten zien om een advies te krijgen in verband met het fokken, en na een paar negatieve adviezen hebben we besloten niet met Caz te fokken.

Gelukkig zijn er nog verschillende broers van hem zodat we hopelijk nog steeds zijn lijn kunnen gebruiken in de toekomst.

 

 

 

Copyright @ of Beyonic Eyes Border Collies All Rights Reserved