Ice ontwikkelde zich tot een ''succesvolle'' dekreu:


Ik ben onwijs trots op al zijn nakomelingen en ik ben super blij met het goede kontakt wat ik heb met zo veel van mijn nakomelingen over de hele wereld.

Ik denk dat een van de grootste ervaringen is: Om zo onderdeel te mogen zijn van deze connectie wereld wijd.


Ik begon mijn agility carrière met Benji en leerde de basis van hem. Nu train ik agility met Kilay en Yoni. Ice en Benji lopen geen wedstrijden meer maar genieten van hun trainingen gewoon voor het plezier. De laatste jaren deelde ik met opgedane kennis door privé agility lessen te geven maar ook lessen voor een agilityclub. Ik geniet ervan om beginnende combinaties te zien groeien elke week.


U bent altijd welkom om informatie te vragen over onze honden, de kennel of al het andere. Voel je vrij en neem contact met ons op en ik zal u alles vertellen wat ik weet.


Luc

Hallo


Mijn naam is Luc Smeets en ik ben de oprichter van '' Of Beyonic Eyes''.


Alles begon in november 2006 wanneer ik mijn eerste hond Benji, een kruising border collie/herder ophaalde. Door hem ontwikkelde de liefde zich voor agility en de border collie en de droom om ooit  een eigen te mogen opvoeden begon te groeien. Het koste me meer dan vijf jaar om een combinatie te vinden waar ik een border collie van wou kopen. En zo doende werd in januari 2012 mijn Yoni geboren in Geldrop (NL). Ik was zo enthousiast over mijn eerste border collie, maar de toekomst had andere plannen. Toen Yoni 2 weken oud was kwam er een geweldige hond op mijn pad die een nieuw thuis zocht: Ice een prachtige chocolate merle reu van 2,5 jaar oud. En zo was ik ineens de eigenaar van twee border collies.


Het duurde niet lang voordat ik mij realiseerde dat ik graag border collies wilde fokken. In de volgende twee jaar mijn droom groeide naarmate Yoni te zien opgroeien tot een jonge dame -zij zou de stammoeder worden van mijn kennel.

En daarom werd in december 2014 haar eerste -en helaas ook haar laatste- nest geboren.

Doordat ik niet meer met Yoni kon fokken besloot ik om een pup te kopen met de zelfde vader als in Yoni's nest.


In Mei 2015 kreeg ik het nieuws dat Kilay geboren was. Een nieuwe droom kwam ter vervulling en 6 maanden later kocht ik nog een prachtige reu Caz. Hij leeft in een gastgezin bij vrienden van mij.


In November 2017 heeft Kilay haar eerste nest gekregen. Hieruit heb ik 2 pups gehouden. Gale woont bij mij en Bo woont bij mijn ouders. Gale zal vooral opgeleid worden voor het schapendrijven en zal een beetje agility gaan doen. Bo daar in tegen zal juist opgeleid worden voor de agility en een beetje in het schapendrijven.

Copyright @ of Beyonic Eyes Border Collies All Rights Reserved